Projektovanje

Pored sistem integracije, projektovanje svih elektro instalacija je također djelatnost firme ER Project. Radimo projekte srednjenaponskih i niskonaponskih sistema i razvoda, prema važećim međunarodnim i domaćim standardima i preporukama. Nekoliko godina u projektovanju u periodu razvoja domaćeg tržišta osigurava vaše zadovoljstvo našim detaljnim i pravovremenim projektima. Ovaj segment projektovanja sadrži sve energetske sisteme, od projektovanja opšte i nužne rasvjete, do projektovanja sistema zaštite od udara groma i instalacije uzemljenja.

Nagli razvoj sistema zaštite, zahtjeva integraciju ovih sistema u komunikacijske i upravljačke mreže i krugove. Video nadzor, kontrola pristupa, vatrodojava, protuprovalni sistemi, samo su neki od segmenata koji se nužno integrišu u moderne objekte, pa sve više i u stambene. Zasebna i integrisana rješenja se kreiraju prema 
potrebama klijenta. Novi načini prenosa podataka zahtjevaju pažljiv odabir tipa instalacije slabe struje (bakar – optika).


Konačno, kao ovlaštena firma za nadzor na izvođenju radova jake struje, nudimo usluge konsaltinga i nadziranja elektro radova, kako za investitore, tako i za izvođačke firme.