[vc_row][vc_column width=”1/2″][zy_heading_module][vc_column_text]

Projektovanje svih elektro instalacija je jedna od djelatnost firme ER Project. Radimo projekte srednjenaponskih i niskonaponskih sistema i razvoda, zatim opšte i nužne rasvjete, instalacije uzemljenja i gromobrana, te svih sistema tehničke zaštite i računarskih mreža. Svi projekti su u skladu sa važećim međunarodnim i BiH standardima i preporukama.

Preko 15 godina iskustva u projektovanju u periodu razvoja domaćeg tržišta osigurava vaše zadovoljstvo našim detaljnim i pravovremenim projektima. Rapidan razvoj sistema zaštite, zahtjeva integraciju ovih sistema u komunikacijske i upravljačke mreže i krugove. Video nadzor, kontrola pristupa, vatrodojava, protuprovalni sistemi, samo su neki od segmenata koji se nužno integrišu u moderne objekte, pa sve više i u stambene.

Zasebna i integrisana rješenja se kreiraju prema potrebama klijenta. Novi načini prenosa podataka zahtjevaju pažljiv odabir tipa instalacije računarskih mreža (bakar – optika).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5448″ img_size=”500×300″][/vc_column][/vc_row]